Сè уште барате датуми на патување?
Пребарувач
Ако сè уште не сте ги финализирале датумите на патување и видот на сместување во нашиот хотел, нашиот пребарувач веднаш ќе одговори на вашите барања за стапка и достапност, заштедувајќи огромно време за вашата резервација.
ПРЕБАРУВАЕ
Дали веќе ги знаете датумите на патување?
Пронајдете достапни простории
Не можете да ги најдете достапните датуми?
Календар за достапност
Нашите календари за цени и достапност ви овозможуваат брзо да ги детектирате достапните датуми во периоди на голема посетеност, без потреба од никакво пребарување.
ДЕТЕКТИРА
Барате специјална понуда?
Директни резервации
Причини зошто треба да резервирате директно:
Гаранција за најдобра цена
Заштеди пари
Надградби и привилегии
ИСКОРИСТИ
ЗАТВОРИ

Our services
Прием
Услуга во соба
Појадок
Одбојка на плажа
Базен
Инвалидни луѓе пријателски
Изнајмувања на автомобили
Бесплатен Wi-Fi интернет
Нашите услуги
Такси услуга
Размена на валута
Безбеден на рецепција
Медицинска и итна помош
Паркирање
Градина
Настани
Информации за екскурзии


Дополнителни услуги