Сè уште барате датуми на патување?
Пребарувач
Ако сè уште не сте ги финализирале датумите на патување и видот на сместување во нашиот хотел, нашиот пребарувач веднаш ќе одговори на вашите барања за стапка и достапност, заштедувајќи огромно време за вашата резервација.
ПРЕБАРУВАЕ
Дали веќе ги знаете датумите на патување?
Пронајдете достапни простории
Не можете да ги најдете достапните датуми?
Календар за достапност
Нашите календари за цени и достапност ви овозможуваат брзо да ги детектирате достапните датуми во периоди на голема посетеност, без потреба од никакво пребарување.
ДЕТЕКТИРА
Барате специјална понуда?
Директни резервации
Причини зошто треба да резервирате директно:
Гаранција за најдобра цена
Заштеди пари
Надградби и привилегии
ИСКОРИСТИ
ЗАТВОРИ

Изнајми брод или џет-ски
Jогирање на море
Возење велосипед
Изнајмете мотор
Може да изнајмите мотор и да бидете сведоци на поинаков вид екскурзија до Пиерија.
Изнајми автомобил
Фудбалски и одбојкарски игралишта на песок
Постојат терени за фудбал и одбојка на песок, обележани со хотелот.
Тенис и кошаркарско игралиште
Има тенис и кошаркарско игралиште на 5 минути од хотелот.